Min Guide Till Att Spela På Fotboll Online

Min guide till att spela på fotboll online

Fotboll är den mest sedda på och populära sporten i världen. Den är inte bara rolig att titta på, utan det kan även vara vinstgivande att spela på fotbollsmatcher. Över hela världen blir fans upphetsade över att spela på olika fotbollsmatcher, tack vare onlinespel. Jag har spelat på fotboll i över 8 år. Om du är en nybörjare när det kommer till spel på fotboll, finns det ett par avgörande saker som du måste lära dig innan du riskerar dina pengar. Här kommer jag att ge dig en professionell guide till hur du kan spela på fotboll online och tjäna pengar.

Det finns tusentals legitima spelsidor för fotboll. Varje dag vinner de som spelar på fotboll flera miljoner genom att spela på fotbollsmatcher. Som en nybörjare finns det vissa termer som du måste veta om innan du lägger ditt första spel.

Termer för att spela på fotboll som du måste känna till

Insats – detta hänvisar till summan av pengar som du har lagt på ett spel. I fall att din förutsägelse inte går in, förlorar du din insats. Din insats bestämmer även hur mycket pengar du vinner när din förutsägelse är rätt.

Fotbollsresultat – det finns tre möjliga resultat i alla fotbollsmatcher, hemmavinst (1), oavgjort (X) eller en bortavinst (2). Innan du lägger ett spel bör du vara säker på att du vet vilket lag som spelar hemma och borta.

Odds – odds är siffran som används för att räkna ut hur mycket du kommer att vinna (genom att multiplicera din insats) för ett enskilt spel. Vanligtvis ges höga odds till lag som troligen kommer att förlora och vice versa. Om du till exempel spelar på oddsen 1,6 att Arsenal ska vinna en match och din insats är 1000, betyder det helt enkelt att om Arsenal vinner, kommer du att tjäna en bruttovinst på 1600.

Kombinationsspel – detta hänvisar till en grupp av enkelspel som läggs samman. Du kan även kalla detta spel för ett multispel. Att spela på flera matcher på ett enda spel är det bästa sätter för att tjäna en enorm summa pengar. Men, det är riskabelt då du måste förutse resultatet för alla matcher för att vara säker på att vinna.

Över/under – detta är när du spelar på antalet mål som ska göras av båda lagen i en match. Till exempel, över 2,5 betyder 3 eller fler mål, medan under 2,5 betyder 0, 1 eller 2 mål.

Dubbelchans – detta är när du täcker två resultat av tre möjliga. Det är antagligen det säkraste spelet. Men oddsen för dubbelchans är ganska låga. Ett spel på dubbelchans kan vara att något av lagen ska vinna (12), eller att ett av lagen ska vinna eller spela lika (1X eller X2).

Livespel – detta är en livematch som redan har börjat men du kan fortfarande spela på den.

Former av spel på fotboll

Under alla de åren jag har spelat, är detta vad som tog mig längst tid att förstå. I början förstod jag inte varför jag inte tjänade lika mycket pengar som mina vänner. Jag förstod senare att det fanns olika former av spel, vissa med väldigt höga odds. Jag var fast vid att spela på 1X2 bara för att senare inse att jag hade andra alternativ. Här är några av de vanligaste spelformerna för fotboll att välja på;

 • 1X2 spel – in denna form av spelande väljer du resultatet att antingen ett av lagen ska vinna eller att de spelar oavgjort. Detta är den vanliga spelformen. Det finns två spelformer för detta spel; fulltid och halvtid. Du kan välja att spela på resultatet efter halvtid eller fulltid.
 • Rätt resultat – kan du förutse rätt resultat i en specifik match? Detta är en av de mest vinstgivande och riskabla spelformerna. Oddsen är höga vilket betyder enorma vinster. För en match som Arsenal – Manchester United, innebär ett rätt resultat att förutse resultatet av matchen.
 • Båda lagen att göra mål – i denna spelform för fotboll förutser du om båda lagen kommer att göra mål innan blåses av vid fulltid. Genom att välja ”Ja” eller ”Nej” kommer ditt spel att avgöras.
 • Scorecast – detta är ett dubbelspel där du förutser vilken spelare som gör första målet och matchens rätta resultat.
 • Wincast – detta är ett dubbelspel där du förutser vilken spelare som gör det första målet och att hans lag vinner matchen.
 • Handikappspel – välj denna form av spel när du är säker på att ett lag kommer att spela ut motståndare. Du kan spela på ditt lag med -1, -2 etc. Som ett exempel, du är säker på att Manchester United kommer spela ut Bournemouth fullständigt på Old Trafford så du spelar ett handikappspel på -1. Om Manchester United vinner med 2 mål eller mer, har du vunnit spelet. Du har förlorat om Manchester vinner med 1 mål, Bournemouth vinner eller om matchen slutar oavgjort.

Regler att komma ihåg när man spelar på fotboll online

Reglerna för spel på fotboll är väldigt viktiga. Du kan enkelt förlora spel på grund av att du inte följer ett par enkla regler. Här är några av de vanligaste reglerna som jag alltid har i åtanke när jag spelar;

 • 90 minuters regeln – Fulltid i fotboll innebär resultatet efter 90 minuter plus övertid. Om en match går till förlängning eller straffar, spelar resultatet ingen roll för ditt spel.
 • När en match som du har spelat på överges innan den avslutas eller om den flyttas, räknas ditt spel som förgånget och din insats återbetalas till ditt konto om inte matchen spelas om senare samma dag.
 • När det kommer till handikappspel räknas alla mål inkluderat de i förlängning samt straffar.

Strategier och tricks som hjälper dig att vinna när du spelar på fotboll

Jag har delat med mig av den grundläggande informationen som du behöver veta om att spela på fotboll online. Men, du måste vara en professionell spelare om du ska kunna vinna stort genom att spela på fotboll. Det finns trick som du måste känna till för att utöka dina vinstchanser. Du behöver inte förlora spel för att kunna dessa tips och tricks. Låt mig visa vad som kommer att göra dig till en professionell spelare och utöka dina vinstchanser.

 • Gör din research. Läs de senaste nyheterna om skador och nya spelare för att avgöra om laget är i form. Du kan även titta på tidigare matchresultat för att avgöra hur laget spelar hemma och borta.
 • Spela inte med hjärtat. Basera inte dina spel på känslor. Spela på ett lag då du tror att de kommer att vinna inte för att du vill att de ska vinna. Detta misstag är vanligt bland spelare när deras favoritlag spelar.
 • Var inte girig. Jag lärde mig det den svåra vägen. Jag insåg att jag la på fler och fler lag till mitt kombinationsspel för att vinna enorma summor. Detta är en förskräcklig ide då ju fler lag du väljer, desto högre risk.
 • Ha tålamod. Du kommer inte att vinna alla dina spel. Men med tålamod kan du vinna stort genom att spela på fotboll.

Till sist, spela alltid ansvarsfullt. Spela för en summa pengar som du har råd att förlora. När det kommer till spel på fotboll, var redo att förlora. Men med en bra strategi kan du dra hem stora vinster på att spela på fotboll online. Genom att följa denna guide till spel kan du maximera dina vinstchanser på varje spel du lägger. Bli medlem hos en registrerad och legitim fotbollssida och lägg ditt spel.