Guide Till Correct Score Betting

Guide Till Correct Score Betting

Introduktion

Korrekt score betting är förmodligen det mest lönsamma bett du kan göra när du spelar på fotboll. Precis som namnet antyder belönas du av bookmakers genom att förutsäga den korrekta poängställningen i matchen. Vanligen är odds av den här typen väldigt höga och därav den höga avkastningen. Korrekt score betting kan vara svårt eller enkelt beroende på bettaren. En del bettare föredrar andra former av betting där vinsterna är låga och riskerna är mindre. Hursomhelst finns det bettare som har bemästrat konsten att förutsäga den rätta poängställningen. Även om risken att förlora kan tyckas hög kan den korrekta poängställningen ge dig enorma vinster.

I den här artikeln delar vi tips och strategier för hur du kan tjäna pengar med korrekt score betting. Som en professionell bettare kommer jag att guida dig genom hur du kan maximera dina chanser att korrekt förutse poängställningen i en fotbollsmatch.

Först och främst måste du börja med att acceptera att det inte är enkelt att förutse de rätta poängställningarna. Detta betyder dock inte att det är omöjligt. På en lista med 10 matcher kan du kanske korrekt förutse slutpoängen för två matcher. Om du bettar på alla dessa 10 matcher och korrekt förutser en eller flera blir du kanske förvånad över att få veta att du gått med vinst trots att du har förlorat på 9 eller färre av dina bet. Nedan får du veta hur du tjänar pengar på att förutse den rätta poängställningen.

Tips för att hjälpa dig att tjäna pengar genom korrekt score betting

De säger att varje vinnande bet beror på tur och strategi. Medan tur ligger utanför din kontroll bör du tänka på hur du kan göra bättre vinster med det sistnämnda. Som bettare behöver du en strategi innan du lägger ditt bet. Här kommer några enkla och okomplicerade tips för att hjälpa dig att segra över oddsen på de korrekta poängställningarna.

Singlar – Detta görs genom att lägga flera singelbet på olika matcher. Ett bra exempel är att över 100 matcher spelas över en enda helg. Välj 10 av dessa matcher och lägg dina score bet som singlar. Satsa £1 på varje bet. Totalt har du då riskerat £10. Om du förutser rätt poängställning i en eller flera matcher går du antingen jämnt ut eller tjänar på bettet beroende på vilka odds som gäller och vilken ställning du valde.

Dubblar – Välj vilka två matcher du tror dig kunna förutse den korrekta poängställningen i. Välj exempelvis att Arsenal slår Chelsea med 1-0 på 7/1 och att Southampton slår Hull City med 2-1 på 7/1. Lägg ett dubbelbett på de två matcherna. Genom att multiplicera oddsen med din insats kommer du definitivt att tjäna stora pengar. Riskera inte att betta på en tredje match. Vad är sannolikeheten för att förutse den korrekta poängställningen i 3 matcher? Minimera risken genom att betta på två matcher.

Strategier för korrekt poängställning

Du har bestämt dig för att betta på den rätta poängställningen. Som en professionell bettare vill jag ge dig råd om vad man bör göra och vad man inte bör göra när man förutser poängställningen.

1.      Förlita dig inte på statistik

Genom en enkel efterforskning kan du få svar på hur båda lagen har presterat från år till år. En head-to-head-analys ger dig båda lagens tidigare resultat. Som spelare bör du dock inte förlita dig på denna statistik. Även om de kan verka vara en bra hjälp är matchens utgång många gånger oväntad. För att vara på den säkra sidan bör du alltså också tänka på andra faktorer, såsom lagens styrka, skador, vilken typ av match de spelar (det kan vara en vänskapsmatch eller en cupfinal), nyförvärv och matchens plats.

2.      Betta på de mest troliga utgångarna

Till skillnad från andra sporter, till exempel basket, är fotbollspoäng väldigt låga. I själva verket slutar ungefär 8 % av alla fotbollsmatcher oavgjorda utan mål. Statistik visar också att fotbollsmatcher slutar 2,60 mål i snitt. Det betyder att sannolikheten för att något lag gör 1,30 mål är väldigt hög. Genom att kombinera dessa två scenarier kan vi dra slutsatsen att de säkraste poängställningarna att betta på är 1:1, 1:0, 0:1, 2:0, 0:2, 1:2, 3:2 and 2:3.

3.      Prioritera hemmalaget före bortalaget

Statistik visar att när ett hemmalag gör det första målet har det en chans på 75 % att vinna matchen. I ett scenario där bortalaget gör mål först har de fortfarande en chans på 65 % att vinna matchen. Så titta på båda lagens tendenser och bedöm vem som sannolikt kommer att göra det första målet. Om du tror att hemmalaget kommer att göra det första målet är det mest sannolika resultatet 2-0 eller 1-1.

4.      Beakta lagets styrka och försvar

Detta är det bästa sättet att korrekt förutse poängställningen. Det är sannolikt att ett mindre defensivt lag släpper in ett mål eller två. Ett lag med bra anfallsspelare kommer definitivt försöka göra mål. Du kan få kunskap om lagets styrka genom att göra efterforskningar på dess senaste 6 matcher. Ett lag som har gjort minst 1 mål i sin senaste match gör sannolikt mål även i nästa match.

Samtidigt som risken att förlora ett score bet är hög är belöningen väldigt hög. En bra strategi är att inte förlita sig på ett singelbet. Du kan lägga 3 eller 4 bet på en enda match. En enda korrekt poängställning ger dig en enorm summa pengar. Spela säkert genom att hålla tipsen och strategierna som beskrivits i åtanke.